Wie is het moestuinvrouwtje?

Ik ben Corine en ik woon samen met mijn man en mijn 2 katten in een klein dorpje in het midden van Nederland.

Ik heb het tuinieren van huis uit meegekregen. Niet zozeer het moestuinieren, maar wel het bezig zijn in de tuin. Mijn ouders hebben een grote achtertuin met daarin ook een glazen tuinkasje. Hier was ik als kind veel in te vinden. Ik was altijd bezig met het overpotten van plantjes. Het leukste om te doen vond ik het maken van mooie plantenbakken met allemaal verschillende plantjes erin.

Inmiddels woon ik op mijzelf en heb ik ook een tuin. In deze tuin heb ik een kleine moestuin aangelegd en er staat een kleine glazen kas. Ik houd mij vooral bezig met hoe ik zoveel mogelijk kan kweken op een klein oppervlakte. Daarbij maak ik ook gebruik van potten. Ik wil wel vooropstellen dat ik absoluut geen expert ben of wat dan ook. Ik haal mijn informatie van internet en uit boeken. Wat bij mij werkt kan dus bij jou misschien helemaal niet werken.
Ik sta altijd open voor tips en ideeën! Zo kan ik mijzelf alleen maar verbeteren.

Ik hoop met deze blog mensen te inspireren en te laten zien dat een moestuin heel leuk kan zijn, hoe klein ook. Het is namelijk voor iedereen mogelijk een moestuin te beginnen in je achtertuin of op je balkon.

IMG_9931.jpg

Advertentie

Een gedachte over “Wie is het moestuinvrouwtje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s