Winterdagboek #1

In het moestuinseizoen vind ik het leuk om een tuindagboek bij te houden. Dat is in deze periode wat lastiger omdat er gewoon nog niet zoveel te doen is in de tuin. Daarom leek het mij leuk om gewoon van random foto’s van mijn week met jullie te delen.

Dus als je wilt weten wat ik deze week zoal heb gedaan lees dan verder.

img_9322

Ik begon de week met een mooi boeket op tafel. Ik hou ontzettend veel van bloemen. Ik heb dan ook vaak op meerdere plekken in huis bloemen staan.

Dinsdagavond keek ik het laatste deel van The Hunger Games. Ik ben nogal een held als het gaat om ‘spannende’ films. Not! Bij elk spannend muziekje zit ik onderhand al met mijn ogen dicht. Helaas had ik ook niet veel steun aan deze twee 😛

We hadden een paar prachtige dagen deze week. Mooie blauwe lucht en een lekker zonnetje. Op zulke dagen ga ik het liefst een wandeling maken. Dit is 1 van mijn favoriete wandelpaden. Op 5 minuten van mijn huis en heerlijk rustig. Je waant je even helemaal in de natuur.

Lizzy zoekt altijd de plekjes op in de zon. Nu had ze ook weer een zonnestraaltje gevonden waar ze zo een hele tijd heeft gezeten.

img_9332

Ik wil deze winter de kas helemaal op gaan ruimen, schoonmaken en opnieuw indelen. Hierover wil ik een artikel gaan schrijven. Daarvoor had ik wat vóór foto’s nodig. Ik durf het haast niet te delen, maar dit is hoe de situatie nu is….

Tjah

img_9330

Helaas heeft het mooie boeket wat je hierboven zag niet lang gestaan. Daarom nu weer wat moois gemaakt met tulpen.

Ook had ik nog een kerstkrans hangen. Deze ga ik vervangen voor dit exemplaar. Hij moet alleen nog even binnen blijven staan want er zitten echte bloembollen in. Met de temperaturen van nu ben ik bang dat ze kapotvriezen.

 

Dit was mijn afgelopen week in foto’s. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Tot de volgende keer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s