Tomaten van Vertiloom *2*

De tomaten groeien ontzettend hard! De Amethyst jewel en de Ananas noir zijn verhuisd naar hun definitieve plaats in bakken.

IMG_1167

Aangezien ik maar een klein stukje moestuin heb zullen mijn tomaten in bakken worden gezet. Bij de action heb ik langwerpige bakken gekocht. In de bak heb ik gaatjes gemaakt voor de afwatering en onderin ligt ook nog een laagje hydrokorrels. Dit alles om te voorkomen dat de wortels gaan rotten. Ik heb 5 plantjes per bak gedaan. Ik ben natuurlijk geen deskundige en ongetwijfeld zullen die zeggen wat veel in 1 bak, maar ik ben eigenwijs en probeer het gewoon 😉 De bakken staan tegen de muur van de schuur aan. Hierop staat een groot deel van de dag zon en de muur blijft nog lang warm. IMG_1171IMG_1227 Hoewel het nog geen ijsheiligen is geweest en er dus nog kans is op vorst staan ze toch buiten.  Ze staan nu ongeveer anderhalve week buiten en groeien goed! IMG_1279 IMG_1280 Komende of volgende week ga ik de andere 2 soorten verpoten naar bakken. Ik vertelde de vorige keer dat ze ging verspenen. De beste plantjes zou ik houden en de andere wegdoen. Wat ik al dacht is gebeurd, ik heb ze allemaal gehouden 🙂 Dat worden dus heel veel tomaten deze zomer haha. Wordt vervolgd!

Advertentie

Een gedachte over “Tomaten van Vertiloom *2*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s