Tuinkalender

Dit is een artikel wat ik al een tijdje terug heb geschreven, maar wellicht leuk om weer eens te lezen tijdens deze wintermaanden waarin je niet veel kan doen in de tuin.

Op internet zijn diverse tuinkalenders te vinden. Deze zijn heel handig om te weten wanneer je iets kunt zaaien en wanneer je het dan vervolgens kunt oogsten. Ook geven ze vaak wat uitleg bij het gewas. In dit artikel mijn 2 favorieten.

tuinkalender-maart-150x150  m1fyb3pq108x96459a83f217108b365d9c2bb8e015c0

http://www.tuinen.nl/rubriek/209/moestuinkalender 

tuinkalender 1

Deze site geeft per maand een overzicht van wat er die maand te doen is in de tuin. Erg informatief en zeer uitgebreid. Ook staan er mooie foto’s bij.

http://www.mooiemoestuin.nl/moestuin/groentezaaikalender/

kalender 2

Dit is een hele uitgebreide tuinkalender. Tevens ook een erg leuke site! Zij houdt zelf ook een tuindagboek bij en er is over heel veel rassen uitgebreide informatie te vinden. Daarnaast verkoopt zij ook de zaden gewonnen vanuit haar eigen gewassen. De zadenlijst is nu gesloten, maar half november komt er weer een nieuwe online. Zelf heb ik ook wel eens een bestelling via haar gedaan. Dit is goed bevallen. Daarover in een ander artikel later meer.

Welke kalenders gebruiken jullie? Wat zijn aanraders?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s