Winterdagboek #2

Ik geef je weer een kijkje in mijn leven van de afgelopen week.

img_9418

Ik merk dat ik het bloggen steeds leuker begin te vinden. Ik word helemaal enthousiast als ik de bezoekersaantallen zie. Dat maakte dat ik de afgelopen week heel wat uurtjes achter de computer heb gezeten om content voor artikelen te bedenken en te schrijven. Gelukkig hoefde ik het niet alleen te doen. Ik kreeg hulp van Max. Als jullie trouwens nog onderwerpen of vragen hebben voor artikelen dan hoor ik dat graag 🙂 IMG_9370.jpg

Nadat ik mijn artikel over de voorjaarsschoonmaak had geschreven wilde ik heel graag direct aan de slag. Donderdag scheen de zon en leek het mij een goede dag om aan de slag te gaan.

Ik begon heel goed en al snel was de vloer van de kas leeg. Ik was bezig met het schoonmaken van glazen appel toen het glas ineens afbrak en een klein stukje van mijn pink meenam….

au!

Het duurde behoorlijk lang tot het bloeden stopte. Ook had ik geen handschoenen in huis dus ik ben er toen maar mee opgehouden.

Vrijdag ben ik weer verder gegaan nadat ik eerst handschoenen had gekocht. En na een paar uurtjes was dit het resultaat. Ik ga nog een artikel schrijven over hoe de kas er nu uitziet. Daarom deel ik nu niet alle foto’s. Want dan hebben jullie alles al gezien 😉img_9393

Zaterdag ben ik naar de markt geweest. Daar heb ik oa verse bloemen voor in huis gekocht. Het boeket heb ik zelf gemaakt. Ik heb allemaal bloemen gekocht die ik mooi vond en ze zelf bij elkaar in de vaas gezet. Het is even oefenen, maar als je eenmaal doorhebt hoe het moet is het heel simpel.

Ook kocht ik bij de Intratuin wat nieuwe plantjes voor in huis. Ik moet bekennen dat ik niet zo heel consequent ben in het water geven van de planten in huis. Dat resulteert dan in een overleden niet meer te redden plant. Oeps! Daarom was het weer tijd voor nieuwe planten.img_9410img_9416IMG_9412 (1).jpg

Wie is er nog meer niet zo goed in het in leven houden van de planten in de huis?

Tot de volgende keer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s